HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455
slide0055_image013

Balken stortmachine

Machinefabriek van de Weert is Uw partner als het gaat om het stroomlijnen en/of automatiseren van de productiestromen binnen de prefab betonindustrie.

 

De balkenstortmachine is een compacte machine waarmee rechte betonnen balken in verschillende afmetingen gestort kunnen worden. De machine is zodanig uitgevoerd dat het storten van de balken op de bestaande banen voor het storten van vloerplaten uitgevoerd kan worden. De machine is opgebouwd uit een bovendeel, waarop zich de complete elektrische besturing bevindt. De aandrijving van de machine is volledig elektrisch uitgevoerd, voor de bewegende delen en de rijaandrijving beschikt de machine over frequentieregelaars. Deze delen van de machine zijn uiteraard onafhankelijk te verstellen met een snelheidsregeling. De bediening van de machine gebeurt middels overzichtelijk geplaatste drukknopen en meldingslampjes op de zijkant van de machine. Het onderste gedeelte van de machine, de zogenaamde stortcassette, wordt aangesloten op het bovendeel door middel van stekkerverbindingen. Om ombouwtijd van de machine naar een ander product te minimaliseren, kan ervoor gekozen worden om gebruik te maken van één bovendeel met daarbij meerdere op product afmetingen geproduceerde stortcassettes.

 

Lees meer: balken_stortmachine.pdf

 

De balken stortmachine wordt volledig op uw productspecificatie en wensen gebouwd. Het is een breed inzetbare machine die voor u de perfecte balken in elke gewenste afmeting produceert! 

 

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP

Wilt U meer informatie: info@vandeweert.nl