HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455
slide0063_image047

Stortkubels

Machinefabriek van de Weert is Uw partner als het gaat om het stroomlijnen en/of automatiseren van de productiestromen binnen de prefab betonindustrie.

 

De stortkubels zijn in diverse afmetingen te verkrijgen en breed inzetbaar in de betonnen elementen en palen productie. De kubel is hydraulisch aangedreven en voorzien van speciale roerwerken om het ontmengen van de betonmix tegen te gaan. Het hydraulisch systeem is geïntegreerd in het frame van de kubel. De kubel is standaard uitgevoerd met een hangende drukknoppenkast voor de bediening. Uiteraard kan deze ook uitgevoerd worden met een draadloze afstandbediening voor het openen en sluiten van de uitstroom opening(en).

 

De kubel wordt gevoed door een stopcontact welke aan de haak van de bovenloopkraan bevestigd wordt. De kubel is gemaakt van slijtvast materiaal en kan desgewenst aan de binnenzijde voorzien worden van een speciale rubber coating. Een standaard kubel is voorzien van één uitstroomopening op het laagste punt, het is echter ook mogelijk om een kubel te voorzien van twee of meerdere uitstroomopeningen, welke dan onafhankelijk van elkaar aangestuurd kunnen worden. De exacte uitvoering van de kubel zal geheel naar product en de wens van de klant vormgegeven worden.

 

Lees meer: stortkubels.pdf

 

Kortom de VD WEERT vloeibetonstortkubels, een absolute aanvulling op het productieproces van prefab beton!

 

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP

Wilt U meer informatie: info@vandeweert.nl