HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455
slide0061_image041

Handbediende sparingzuiger

Machinefabriek van de Weert is Uw partner als het gaat om het stroomlijnen en/of automatiseren van de productiestromen binnen de prefab betonindustrie. 

 

De handbediende sparingzuiger wordt ingezet tijdens de productie van prefab betonnen platen. Door middel van een krachtig vacuüm systeem wordt middels een met de hand gepositioneerde zuigbuis beton uit de plaat gezogen. De zuigbuis wordt continu doorgespoeld met water, de watertank en pomp zijn geïntegreerd in de machine. De opgezogen beton wordt opgevangen in de kubel, deze kubel is eenvoudig van de machine te verwijderen om hem leeg en schoon te maken. Tijdens het rijden van de machine zal deze de rails schoonzuigen. De aandrijving van de machine gebeurt hydraulisch, het hydraulisch aggregaat hiervoor is ook geïntegreerd in de machine. De machine is voorzien van een kabelhaspel welke de machine van de elektrische spanning voorziet. De machine kan uitgevoerd worden met diverse opties, waaronder een boorunit voor lekgaten en een stamper om het einde van een plaat af te schuinen.

 

Lees meer: handbediende-sparingzuiger.pdf

 

De sparingzuiger wordt volledig via klantspecifieke wensen uitgevoerd, kortom de sparingzuiger is een absolute aanvulling in het productieproces van prefab beton!

 

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP

Wilt U meer informatie: info@vandeweert.nl