HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455
slide0061_image041

Universele stortmachine

 Machinefabriek van de Weert is Uw partner als het gaat om het stroomlijnen en/of automatiseren van de productiestromen binnen de prefab betonindustrie.

 

De universele stortmachine is inzetbaar op meerdere typen plaat of balk. Het ondergedeelte van de machine is het stortgedeelte.

 

Het grote voordeel van de machine is dat men één aandrijfunit heeft welke op de verschillende stortcassettes geplaatst kan worden. Hierdoor zal de tijd die normaal gesproken nodig is om een stortmachine om te bouwen naar een ander product, zo veel mogelijk geminimaliseerd worden. Standaard stort de machine op banen van 1200 mm, maar het is echter ook mogelijk om de machine uit te voeren als een pasplaten machine. Dit heeft als grote voordeel dat er nagenoeg geen afvalstukken meer zijn en dat de plaat niet nadat deze gestort is nog gezaagd dient te worden.

 

Lees meer: slipformer-2.pdf

 

De universele stortmachine wordt volledig op uw productspecificatie en wensen gebouwd. Het is een breed inzetbare machine die voor u de perfecte platen in elke gewenste afmeting produceert!

 

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP

Wilt U meer informatie: info@vandeweert.nl