HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455

Certificering

Waarborgen van kwaliteit

Machinefabriek van de Weert Helmond b.v. kan het totale traject van de bouw van speciale machines en installaties voor productieautomatisering in eigen huis verzorgen. Het grote voordeel hiervan is dat we dan in staat zijn om de kwaliteit van A tot Z te bewaken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, hieraan zullen wij nooit concessies doen.

 

'We doen het goed of we doen het niet'

is een lijfspreuk van het bedrijf. Deze kwaliteitszorg wordt gewaarborgd door het in bezit zijn van een aantal certificeringen. Zo zijn wij zowel in het bezit van het NEN-EN-ISO 9001:2000-certificaat als van het VCA** certificaat. Deze certificeringen bewijzen dat Machinefabriek van de Weert Helmond b.v. structueel en systematisch aandacht besteedt aan zaken als kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.

 

 

        

 

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Dit is een ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. Zij staan garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete resultaatgerichte aanpak. 

 

 

 

'Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen' is voor ons vanzelfsprekend.