HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455

Certificering

Waarborgen van kwaliteit

Machinefabriek van de Weert Helmond b.v. kan het totale traject van de bouw van speciale machines en installaties voor productieautomatisering in eigen huis verzorgen. Het grote voordeel hiervan is dat we dan in staat zijn om de kwaliteit van A tot Z te bewaken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, hieraan zullen wij nooit concessies doen.

 

'We doen het goed of we doen het niet'

is een lijfspreuk van het bedrijf. Deze kwaliteitszorg wordt gewaarborgd door het in bezit zijn van een aantal certificeringen. Zo zijn wij zowel in het bezit van het NEN-EN-ISO 9001:2000-certificaat als van het VCA** certificaat. Deze certificeringen bewijzen dat Machinefabriek van de Weert Helmond b.v. structueel en systematisch aandacht besteedt aan zaken als kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.

 

 

Projectmatige aanpak
Machinefabriek van de Weert Helmond b.v. is lid van de Koninklijke Metaalunie en van de branchegroep SPMA (Specialists Production Mechanization and Automation) binnen de Metaalunie. De SPMA heeft voor de aanpak van machinebouw-projecten een model ontwikkeld dat het mogelijk maakt de risico’s die inherent zijn aan een complex traject, te beheersen. Wij maken ons sterk voor dit SPMA-model en dus voor deze projectmatige aanpak. Het bedrijf wil zijn opdrachtgevers graag maximale transparantie bieden.

 

 

'Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen' is voor ons vanzelfsprekend.