HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455

Robot testopstelling

Machinefabriek van de Weert is een probleemoplosser als het gaat om industrieële vraagstukken. Wij verzorgen het complete ontwikkeltraject van conceptfase tot en met de inbedrijfstelling. 

 

Engineering betekent niet altijd dat we het gedrag van bepaalde producten juist kunnen voorspellen. Het gedrag van een robot bij producten met een onbekend of niet voorspelbaar gedrag kunnen we daarom in de meeste situaties testen met onze eigen robots en/of simuleren.

 

Wat het vaak lastig maakt is om het productgedrag bij oppakken en neerleggen te kunnen bepalen. Ook de invloed van massatraagheid van een product is vaak moeilijk te berekenen of in te schatten. We hebben daarom een aantal testrobots die we kunnen inzetten om het gedrag van producten te kunnen testen en om praktijk-

simulaties uit te voeren.

Een idee kunnen we hiermee snel omzetten in een praktijktest met het product om zo een goed beeld te krijgen hoe de robot gaat functioneren. Hiermee worden kosten bespaard en worden verrassingen in een latere fase van een project voorkomen.

 

Met de onderstaande toeleveranciers bouwen wij oplossingen voor U als klant maar natuurlijk zijn andere toeleveranciers ook mogelijk indien dit gewenst is.

 

 

 

 

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP