HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455
slide0055_image013

Kopschotten zuigmachine

Machinefabriek van de Weert is Uw partner als het gaat om het stroomlijnen en/of automatiseren van de productiestromen binnen de prefab betonindustrie.

 

De kopschotten zuigmachine wordt ingezet tijdens de productie van voorgespannen heipalen. De machine is ontworpen voor het zuiver maken van de ruimte tussen de kopschotten. Dit gebeurt door tijdens de productie de beton uit de ruimte tussen de kopschotten leeg te zuigen. Hiervoor is de machine voorzien van een krachtig vacuümsysteem en een, met de hand bediende, zuigbuis. Door het leegzuigen van de ruimte tussen de kopschotten tijdens productie, wordt een snellere doorloop van het productieproces en een langere levensduur van de kopschotten gerealiseerd. De opgezogen beton wordt opgevangen in de kubel. Deze kubel is eenvoudig van de machine te verwijderen om leeg en zuiver te maken.

 

Om de zuigbuis zuiver te houden wordt er tijdens het opzuigen van de beton water toegevoegd. Hiervoor is de machine voorzien van een geïntegreerde watertank met pomp. De wielbasis van de machine is verstelbaar, hierdoor is de machine in te zetten op verschillende malbreedtes.

 

De aandrijving van de kopschotten zuigmachine is hydraulisch, het hydraulisch aggregaat is geïntegreerd in de machine. De machine is voorzien van een kabelhaspel welke voor de voedingsspanning van de machine zorgt. Het is ook mogelijk om de functie van een vlaktriller te integreren in de kopschotten zuigmachine. Het vlaktrilgedeelte van de machine zorgt dan met behulp van, op maat gemaakte, trilvoeten voor een gladde en verdichte afwerking van de bovenzijde van de heipaal.

 

Lees meer: kopschotten-zuigmachine.pdf

 

De kopschotten zuigmachine wordt volledig op uw productspecificatie en wensen gebouwd. Het is een specifiek inzetbare machine die het storten van betonpalen eenvoudig maakt!

 

Algemene specificaties

Machine lengte ± 4,7 meter, inclusief vlaktriller gedeelte
Machine breedte ± 1,9 meter tot maximum malbreedte
Machine hoogte ± 2 meter
Machine gewicht ± 2500 kg
Spanning 400 Volt 50 Hz. Voeding via kabelhaspel
Stroom 63 Ampère
Vermogen blower 15 kW
Aandrijving Hydraulisch
Hydraulisch systeem 5,5 kW
Hydraulische druk 125 bar

Rijsnelheid

0-45 m/min volledig variabel

Geluidsbelasting

Maximaal 80 DB(A), gemeten tijdens productie

Opties

Vlaktriller geïntegreerd, Ultrasoon rijbeveiliging, alle klantspecifieke wensen

Download brochure
 

Gerelateerde machines

 

Gerelateerde nieuwsberichten

 
 
Terug Terug naar overzicht

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP