HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455
slide0063_image047

Breedplaatplotter

Machinefabriek van de Weert is Uw partner als het gaat om het stroomlijnen en/of automatiseren van de productiestromen binnen de prefab betonindustrie.

 

De breedplaat plotter wordt ingezet tijdens de voorbereiding van het storten van breedplaat vloeren en elementen. Het is een compacte en volledig automatisch werkende machine die, door middel van een inkt op waterbasis, niet alleen de contouren van de plaat kan aftekenen maar ook de verdere bewerkingen en voorbereidingen direct op de mal aan kan geven. Met een 7- of een 16-dots printsysteem is het eveneens mogelijk om teksten en zelfs bedrijfslogo's af te drukken. Hierdoor kan de plotter ook na het storten van de plaat ingezet worden. De plotter zal dan de gegevens van de plaat en het logo op de platen printen.

Ook is het mogelijk om deze gegevens aan de zijkant van de platen te printen. Losse labels zijn hierdoor niet meer nodig.  

De plotter wordt aangestuurd door een industriële PC, Windows besturingssysteem, met touch screen. De plotter is voorzien van een draadloze netwerkverbinding en kan opgenomen worden in het bedrijfsnetwerk inclusief firewall en virus beveiliging. De plotter kan, draadloos verschillende dataformaten lezen waaronder Pre-Cad en AutoCAD DXF-files. Het is overigens ook mogelijk de data op de plotter door middel van een kabelverbinding, Bluetooth of een USB-stick. De plotter werkt op accu's waarbij de acculader is geïntegreerd in de machine. De aandrijving van de plotter werkt door middel van servo-techniek en een laser-afstandmeetsysteem. Hiermee wordt een bij een hoge snelheid nog steeds een hoge nauwkeurigheid gehaald (± 2 mm op 200 meter).

 

Lees meer: breedplaat_plotter.pdf

 

De breedplaat plotter wordt op klantspecifieke wensen gebouwd, kortom een breedplaat plotter is een absolute aanvulling en verbetering in het productieproces van prefab beton!

 

Algemene specificaties

Machine lengte 2,5 meter
Machine breedte Afhankelijk van mal- of baanbreedte
Machine hoogte 2,2 meter (inclusief laser)
Machine gewicht ~1750 kg
Accuspanning 24 VDC, productie tijd >10 uur, laadtijd ~8 uur (gebaseerd op een compleet lege batterij)
Machine snelheid Afhankelijk van het aantal prints. Maximale rijsnelheid zonder printen, 45 meter/minuut
Max. afwijking ± 2 mm op 200 meter
Print Head 1, 7 of 16 dots
Inkt reservoir 2 liter

Data bestanden

Pre-Cad, AutoCAD DXF, SKIA, Technosoft, HMS, andere types op aanvraag

Operator interface

Gebruiksvriendelijk touch screen

Operating system

Windows 2000 of Windows XP

Gerelateerde machines

 

Gerelateerde nieuwsberichten

 
 
Terug Terug naar overzicht

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP