HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455
slide0061_image041

(Semi-)automatische sparing zuigmachine

Machinefabriek van de Weert is Uw partner als het gaat om het stroomlijnen en/of automatiseren van de productiestromen binnen de prefab betonindustrie.

 

De (semi-)automatische sparing zuigmachine is toepasbaar in de prefab betonindustrie. De machine wordt ingezet om verse beton te verwijderden. Dit is ter voorbereiding van het verdere verwerkingsproces, denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van wandcontactdozen. De sparingzuiger is voorzien van een krachtig vacuümsysteem om de beton te verwijderen. Deze is voorzien van een geluidsdempende omkasting waardoor de geluidsbelasting de 76 dB(A) niet zal overschrijden. Vanaf een comfortabele en ergonomische bedieningsplek is de zuigbuis van de machine te bedienen met een joystick. Bij deze bedieningsplek hoort verder een overzichtelijk grafisch bedieningsscherm, welke de operator eenvoudig door de bediening van de machine leidt. Via dit scherm zijn eveneens de verschillende spanpatronen in de machine in te leren, hierdoor zal de zuigbuis deze automatisch ontwijken.

 

 De zuigbuis wordt aangestuurd door middel van CNC servosysteem waardoor bij een hoge snelheid (1m/s) nog steeds zeer nauwkeurig (<1mm) gewerkt kan worden. De machine kan uitgevoerd worden met een aantal extra units, zie hiervoor de algemene specificaties De machine is ook volledig automatisch uit te voeren, hierbij zal dan de data van de baan ingelezen worden in de machine. Dit kan gebeuren via een kabelverbinding, maar ook via USB of door middel van een draadloze netwerk of Bluetooth verbinding. Als dataformaat zijn diverse mogelijkheden, waaronder Pre-CAD en AutoCAD DXF-files.

 

Lees meer: semi_auto_sparingzuiger.pdf

 

De sparingzuiger wordt volledig via klantspecifieke wensen uitgevoerd, kortom de sparingzuiger is een absolute aanvulling in het productieproces van prefab beton!

 

Algemene specificaties

Machine lengte ~ 6 meter, afhankelijk van extra units
Machine breedte Afhankelijk van baanbreedte
Machine hoogte ~3 meter, afhankelijk van doorrijhoogte en wensen
Machine gewicht ~6000 kg exclusief opties.
Spanning 400 VAC, machine wordt gevoed door een kabelhaspel achter op de machine
Maximale stroom Afhankelijk van gekozen vermogen > 63 Ampère.
Zuigkracht 800 – 1000 m3/uur (18.5 – 22 kW)
Hydraulisch vermogen 5.5–15kW
Max. rijsnelheid 40 meter/minuut.
Machine bediening Handmatig, semiautomatisch of volautomatisch

Opties

Railzuigers, boorunit voor lekgaten (al dan niet verstelbaar), haakvoorbereiding unit, diverse vormen trilvoeten bijvoorbeeld voor schuine einde van de plaat, draadloze netwerkverbinding, Bluetooth verbinding.

Extra units

Solid end unit, weep hole drill unit, hook preparation unit, a-notch unit, nibble end unit, hopper kipper

Download brochure
 

Gerelateerde machines

 

Gerelateerde nieuwsberichten

 
 
Terug Terug naar overzicht

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP