HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455
slide0061_image041

Haakintriller

Machinefabriek van de Weert is Uw partner als het gaat om het stroomlijnen en/of automatiseren van de productiestromen binnen de prefab betonindustrie.

 

De HM-1 haakintriller plaatst hijshaken of hijspennen in prefab betonnen platen. Dit gebeurt tijdens de productie, in vers gestorte beton. De machine werkt semiautomatisch en wordt bediend door middel van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. De machine plaatst hijshaken in kanaalplaten en/of hijspennen in massieve platen, dit gebeurt onder invloed van trilling voor een optimale verdichting en aanhechting aan de gestorte beton. Indien er haken geplaatst worden, zal de machine de nodige extra beton hiervoor afwegen, bij het plaatsen van hijspennen in massieve platen hoeft er geen extra beton toegevoegd te worden. Alle nodige instellingen voor betonhoeveelheden en plaatgegevens kunnen in het bedieningsscherm worden opgeslagen. De bewegingen van de machine worden hydraulisch aangedreven. 

Het gebruik van hijshaken verhoogd de efficiëntie van het hijsen van de platen, zowel in de fabriek met het leeghalen van de banen als op de bouwplaats. Het gebruik van hijsklemmen wordt door de hijshaken overbodig gemaakt, het is bewezen dat door het gebruik van hijshaken het plaatsen van de platen op de bouw met meer dan 50% verhoogd is.

Een ander groot voordeel bij het gebruik van hijshaken is de mogelijkheid, om op de al geplaatste platen, een valbeveiliging of een hekwerk aan de haken te bevestigen. Hiermee is het niet alleen sneller en gemakkelijker werken, bovendien is het nog veilig ook!

 

Lees meer: Haakintriller.pdf

 

De haakintriller wordt volledig via klantspecifieke wensen uitgevoerd, kortom de haakintriller is een absolute aanvulling in het productieproces van prefab beton!

 

Algemene specificaties

Lengte 5500 mm
Breedte Afhankelijk van de spoorbreedte
Hoogte ~3 meter
Gewicht ~5750 kg
Voedingsspanning 400 VAC, machine is uitgevoerd met een kabelhaspel
Stroom 32A
Hydraulisch vermogen 7.5 kW
Max. rijsnelheid 40 meter/minuut
Machine bediening Handbediend met een scherm, het cyclusverloop is automatisch

Product range

Kanaalplaat vloeren en massieve platen

Download brochure
 

Gerelateerde machines

 
 
Terug Terug naar overzicht

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP