HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455
slide0061_image041

Natte zaag

Machinefabriek van de Weert is Uw partner als het gaat om het stroomlijnen en/of automatiseren van de productiestromen binnen de prefab betonindustrie.

 

De natte zaag wordt toegepast in tijdens de productie van prefab betonplaten. Het zaagblad van de machine is over de volledige breedte van de baan te verstellen, zodoende kunnen er pasplaten op elke gewenste afmeting gezaagd worden. Omdat er tijdens het natte productieproces gezaagd wordt, is het niet noodzakelijk extra water toe te voegen tijdens het zagen. Tevens heeft het zagen tijdens het natte gedeelte van het productieproces een positieve invloed op een efficiënte doorloop van het gehele productieproces. De machine is op een eenvoudige manier te bedienen door middel van joysticks en drukknoppen. De rijaandrijving van de machine is elektrisch aangedreven en voorzien van een variator om de rijsnelheid tijdens het zagen te kunnen regelen. Standaard is de machine voorzien van een 25 meter lange voedingskabel. Als optie is het ook mogelijk om de machine uit te voeren met een kabelhaspel met sleepringenlichaam om de machine te voeden. Deze haspel zal dan worden voorzien van een kabel.

 

Lees meer: natte_zaag.pdf

 

De natte zaag wordt volledig klantspecificatie uitgevoerd. Kortom een natte zaag, een absolute aanvulling en verbetering op het productieproces van prefab beton!

 

Algemene specificaties

Machine lengte 3000 mm
Machine breedte 1600 mm (bij een standaard 1200 mm baan)
Machine hoogte 1900 mm (inclusief hijsbeugel)
Machine gewicht ~1000 kg
Voltage 400 V, 50 Hz
Max. stroom opname 32 Ampère
Machine bediening Handbediend door middel van joysticks en drukknoppen

Opties

Dubbel zaagblad, dubbele zaag voor het gelijktijdig zagen van twee pasplaten naast elkaar, kabel

Download brochure
 

Gerelateerde machines

 
 
Terug Terug naar overzicht

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP