HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS? BEL ONS!

Telefoon icoon0492 - 549 455
slide0061_image041

Plotter

Machinefabriek van de Weert is Uw partner als het gaat om het stroomlijnen en/of automatiseren van de productiestromen binnen de prefab betonindustrie.

 

De plotter wordt ingezet tijdens de voorbereiding van het storten van vloeren en elementen. Het is een compacte en volledig automatisch werkende machine die, door middel van een inkt op waterbasis, niet alleen de contouren van de plaat kan aftekenen maar ook de verdere bewerkingen en voorbereidingen direct op de mal aan kan geven. Hierbij kan gedacht worden aan het aangeven van zaaglijnen en uitsparingen voor hijshaken. Met een 7- of een 16-dots printsysteem is het eveneens mogelijk om teksten en zelfs bedrijfslogo's af te drukken. Hierdoor kan de plotter ook na het storten van de plaat ingezet worden. De plotter kan dan de gegevens van de plaat en het logo op de platen printen. Ook is het mogelijk om deze gegevens aan de zijkant van de platen te printen. Losse labels zijn hierdoor niet meer nodig.

 

Door continue ontwikkeling van deze machine is het niet meer nodig om de machine te laten rijden als in de langsrichting van de baan geprint wordt. Een extra aangebrachte as in de machine zorgt hierbij nu voor het printen in de langsrichting.

 

De plotter wordt aangestuurd door een industriële PC, Windows besturingssysteem, met touch screen. De plotter is voorzien van een draadloze netwerkverbinding en kan opgenomen worden in het bedrijfsnetwerk inclusief firewall en virusbeveiliging. De plotter kan, draadloos verschillende dataformaten lezen waaronder Pre-Cad en AutoCAD DXF-files. Het is overigens ook mogelijk de data op de plotter door middel van een kabelverbinding, Bluetooth of een USB-stick. De plotter werkt op accu's waarbij de acculader is geïntegreerd in de machine. De aandrijving van de plotter werkt door middel van servo-techniek en een laser-afstandmeetsysteem. Hiermee wordt een bij een hoge snelheid nog steeds een hoge nauwkeurigheid gehaald (± 2 mm op 200 meter). De plotter wordt gevoed door een 24 Vdc accu. De acculader is in de machine ingebouwd.

 

Het is tevens mogelijk om de plotter met verschillende extra opties uit te voeren. Hierbij is te denken aan een uitneembaar accupakket, een kantelbare lasersteun en een unit om ontwateringsgaten te maken in de vloerplaten. 

 

Lees meer: plotter.pdf

 

De plotter wordt op klantspecifieke wensen gebouwd, kortom een plotter is een absolute aanvulling en verbetering in het productieproces van prefab beton!

 

Gerelateerde machines

 
 
Terug Terug naar overzicht

Heeft u nog vragen?

NEEM CONTACT OP